ВАШИОТ
ГЛОБАЛЕН ПАРТНЕР

Вршиме транспорт и логистика
насекаде низ Европа.
https://stelaint.com.mk/wp-content/uploads/2018/11/stela-transport-red.jpg

ТРАНСПОРТ

Во согласност со вашите потреби, вршиме домашен
и интернационален превоз и достава.
https://stelaint.com.mk/wp-content/uploads/2018/11/stela-logistika-red.jpg

ЛОГИСТИКА

Организираме превземање на роба
под царински надзор и достава до фирмите.

Услугите кои ги добивме од Стела Интернационал беа извршени навремено и професионално, со одлична комуникација и поддршка од страна на вработените. Сигурни сме дека ќе бидат едни од најблиските парнтнери со кои ќе соработуваме…

https://stelaint.com.mk/wp-content/uploads/2017/03/team_1.jpg

УноПродуктАлександра Младеновска

ОДЛИЧНА СОРАБОТКА

Постојано се трудиме да им пружиме најдобри услуги на нашите клиенти и соработници. Со проблемите се справуваме брзо и ефикасно, а времето секогаш е во корист на задоволните клиенти.

Нашето портфолио од соработници се состои од:

  • Домашни компании од Македонија
  • Компании низ цела Европа
  • Балкански компании
  • Компании на територија на Турција и други.

Со изминати над 1.000.000км годишно, оставаме позитивен белег во интернационалната транспортна индустрија и логистика.  Доколку барате сигурен и лојален партнер, ќе ни биде особено задоволство да станете дел од нашето бизнис семејство.

https://stelaint.com.mk/wp-content/uploads/2017/08/inner_home_06_02.jpg

ВАШИОТ
ГЛОБАЛЕН ПАРТНЕР

Вршиме транспорт и логистика
насекаде низ Европа.
https://stelaint.com.mk/wp-content/uploads/2018/11/stela-transport-red.jpg

ТРАНСПОРТ

Во согласност со вашите потреби, вршиме домашен
и интернационален превоз и достава.
https://stelaint.com.mk/wp-content/uploads/2018/11/stela-logistika-red.jpg

ЛОГИСТИКА

Организираме превземање на роба
под царински надзор и достава до фирмите.

Услугите кои ги добивме од Стела Интернационал беа извршени навремено и професионално, со одлична комуникација и поддршка од страна на вработените. Сигурни сме дека ќе бидат едни од најблиските парнтнери со кои ќе соработуваме…

https://stelaint.com.mk/wp-content/uploads/2017/03/team_1.jpg

УноПродуктАлександра Младеновска

ОДЛИЧНА СОРАБОТКА

Постојано се трудиме да им пружиме најдобри услуги на нашите клиенти и соработници. Со проблемите се справуваме брзо и ефикасно, а времето секогаш е во корист на задоволните клиенти.

Нашето портфолио од соработници се состои од:

  • Домашни компании од Македонија
  • Компании низ цела Европа
  • Балкански компании
  • Компании на територија на Турција и други.

Со изминати над 1.000.000км годишно, оставаме позитивен белег во интернационалната транспортна индустрија и логистика.  Доколку барате сигурен и лојален партнер, ќе ни биде особено задоволство да станете дел од нашето бизнис семејство.

https://stelaint.com.mk/wp-content/uploads/2017/08/inner_home_06_02.jpg