HomeКонтакт

Пополнете ја формата за контакт. Ние ќе се потрудиме да ве контактираме најскоро.

ОНЛАЈН ПОРАКА

Испратете ни порака преку нашата веб страна

  КАНЦЕЛАРИИ

  Контактирајте не доколку имате потреба од нашите услуги

  Стела Интернационал

  Адреса: Индустриска ББ, 1300 Куманово, Македонија

  Телефон: 078 299 909

  Емаил: contact@stelaint.com.mk

  ОНЛАЈН ПОРАКА

  Испратете ни порака преку нашата веб страна

   КАНЦЕЛАРИИ

   Контактирајте не доколку имате потреба од нашите услуги

   Стела Интернационал

   Адреса: Индустриска ББ, 1300 Куманово, Македонија

   Телефон: 078 299 909

   Емаил: contact@stelaint.com.mk