HomeУслуги

Организираме патен превоз до сите домашни и меѓународни дестинации.
https://stelaint.com.mk/wp-content/uploads/2017/03/service_inner_03.jpg

ТРАНСПОРТ

Основна дејност на Стела Интернационал e меѓународниот транспорт.

Нашата компанија располага со современи товарни возила за секаков вид на стока (палетизирана, непалетизирана, опасни материи- АДР итн.). Специјалност ни е збирниот, а нудиме и поединечен транспорт.

Исто така нудиме:

  • Редовни транспортни линии и збирни пратки од Македонија, Албанија и Косово до сите Евпопски земји и обратно
  • Консолидација на пратки и оптимизирање на транспортни трошоци
  • 24 часовна комуникација со возилата
  • GPS позиционирање и следење на возилата во секое време
  • Комплетно ЦМР осигурување за сите возила

ЛОГИСТИКА

Нашите одлични карактеристики се експертизата и искуството на тимот кој ви нуди оптимални решенија за вашите потреби.

Нудиме логистика и поддршка преку оптимизација на ланецот на испорака, со користење на утврдени стандарди и современи телхнолошки решенија, со што обезбедуваме сигурни и поволни услуги на нашите клиенти.

Со анализа на работењето на секој клиент поединечно, нашите вработени со прецизно планирање ги развиваат најдобрите решенија, кои овозможуваат следење на транспортот од превземањето се до испорака на товарот до клиентот.

https://stelaint.com.mk/wp-content/uploads/2017/03/service_inner_01.jpg

Логистиката е нашата јака страна

Ние ви гарантираме дека вашата стока безпрекорно, брзо и сигурно ќe стигне до саканата дестинација.

Интернационална соработка

Со нашите редовни интернационални линии на транспорт, на нашите клиенти им нудиме редовен превоз.

Секогаш Навремен Транспорт

Загарантирана навремена и брза достава притоа давајќи максимална логистичка подрршка од страна на нашите вработени

Постојани Мерливи Успеси

Со квалитетно и навремено извшени услуги, придонесуваме кон забрзан економски раст на нас и нашите клиенти.

Our team
https://stelaint.com.mk/wp-content/uploads/2017/03/service_inner_03.jpg

ТРАНСПОРТ

Основна дејност на Стела Интернационал e меѓународниот транспорт.

Нашата компанија располага со современи товарни возила за секаков вид на стока (палетизирана, непалетизирана, опасни материи- АДР итн.). Специјалност ни е збирниот, а нудиме и поединечен транспорт.

Исто така нудиме:

  • Редовни транспортни линии и збирни пратки од Македонија, Албанија и Косово до сите Евпопски земји и обратно
  • Консолидација на пратки и оптимизирање на транспортни трошоци
  • 24 часовна комуникација со возилата
  • GPS позиционирање и следење на возилата во секое време
  • Комплетно ЦМР осигурување за сите возила

ЛОГИСТИКА

Нашите одлични карактеристики се експертизата и искуството на тимот кој ви нуди оптимални решенија за вашите потреби.

Нудиме логистика и поддршка преку оптимизација на ланецот на испорака, со користење на утврдени стандарди и современи телхнолошки решенија, со што обезбедуваме сигурни и поволни услуги на нашите клиенти.

Со анализа на работењето на секој клиент поединечно, нашите вработени со прецизно планирање ги развиваат најдобрите решенија, кои овозможуваат следење на транспортот од превземањето се до испорака на товарот до клиентот.

https://stelaint.com.mk/wp-content/uploads/2017/03/service_inner_01.jpg

Логистиката е нашата јака страна

Ние ви гарантираме дека вашата стока безпрекорно, брзо и сигурно ќe стигне до саканата дестинација.

Интернационална соработка

Со нашите редовни интернационални линии на транспорт, на нашите клиенти им нудиме редовен превоз.

Секогаш Навремен Транспорт

Загарантирана навремена и брза достава притоа давајќи максимална логистичка подрршка од страна на нашите вработени

Постојани Мерливи Успеси

Со квалитетно и навремено извшени услуги, придонесуваме кон забрзан економски раст на нас и нашите клиенти.

Our team